Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malinový likér
Béřovický králík
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Švýcarské fondue
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Brokolicová žemlovka
Snadné a rychlé kuře na paprice
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake