Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pletýnky, uzly
Majolková bábovka - ořechová
Tvarohovo-višňový závin
Sušenky á la OREO
Těstoviny s řepou - zapékané
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Meruňkové clafoutis
Brokolicová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone