Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční syrek
Nejjednodušší panenka
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Zapečená růžičková kapusta podle…
Zeleninová frittata
Babiččina zbojnická pečeně
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Hrachová polévka
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami