Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort Raffaelo
Kokosky raz dva
Dýňový krém
Bábovka ze zbylých bílků
Pečená francouzská bageta plněná…
Čínské masové placičky alá Zita…
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Jahodový dort s tvarohem a želé
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake