Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Štafetky
Roláda z esíček
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Dušená krkovička se zeleninou
Bramborové knedlíky s vekou
Bramboráky se slaninou
Kynuté makové buchty
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot