Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečené obložené řízky
Dobrý perník
Fazolová polévka II.
Kváskový chléb
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Pařeznická bramboračka
Játrové knedlíčky mojí babičky
Boloňské tousty
Celer smažený v kořeněné tempuře
Buřty na pivě
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou