Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová pomazánka II.
Výborný losos
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Zeleninový kuskus
Žemlovka s brusinkami
Skořicová buchta
Omáčka z vepřových jater
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky