Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňový džem s rybízem
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Řezy Pribiňáček
Trvanlivé sušenky
Hamburgery original
Vajíčka v mikrovlnce
Bílkový MARGOT hřbet
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek