Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé chilli fazole
Brokolicová (květáková) roláda
Pravé řecké Pasticcio
Candát a batátové pyré
Plněné smažené žampiony
Cottage sardinky - pomazánka
"Kouřové" marinované vepřové
Bábovka z kefíru hrníčková
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem