Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zavařená kapie
Cuketa zapečená s Nivou
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Bábovková roláda a la tvarohový…
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
BLT sendvič
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Vanilkové mini bábovky
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake