Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka šlehačka
Bramborové pagáče
Kuřecí stehýnka na medu II.
Opilý Izidor - Lux
Kuře na pomerančích
Kuře s bramborami pečené v troubě
Špekové knedlíky v alobalu
Česneková plec
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake