Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené žampiony
Bigos
Kotlety na houbách III.
Řezy Rafaelo III.
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Boloňské fazole pro vegany
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Špenátové palačinky se špenátovou…
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek