Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza na plech
Čtverečky "Cappuccino"
Karamelové oplatkové řezy
Zavařenina z višní a ořechů s…
Krkovička pečená s játry a cibulí
Bramborové housky
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Čalamáda na špagety
Jihočeská kulajda od maminky
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake