Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychle naložené okurky
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Chilli con carne V.
Naše vynikající bublanina
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Dršťková polévka podle mojí babičky
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Zabaione - Italský desert
Nakládané masové kostky dušené na…
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake