Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka z tuňáka
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Marinovaná kuřecí prsa II.
Jablečný koláč (buchta)
Plněné knedle ve vajíčku
Skvělý pečený čaj
Fenyklová polévka
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek