Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotový nepečený dort
Tvarohové smaženky
Pečené brambory s anglickou slaninou
Šlehačková roláda III.
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Bramborové placky pečené v kuse
Mléčná žampionová polévka
Čokoládový koláč s blumami
Adžika směs z mletého masa
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies