Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Boloňské špagety po anglicku
Jablečné čatní
Lemon Pie / Citronový koláč
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Kapustová polévka s klobásou
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake