Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharská pomazánka
Vajíčková pomazánka
Valašská zelňačka s houbami
Jablíčka v županu II.
Pribiňáčkové řezy
Vařené mušle
Bylinkové kuřecí řízky na zelenině
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek