Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maso tří barev
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Vepřové závitky v římském hrnci
Gulášová polévka po anglicku
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Masový vývar s petrželovými noky
Kuřecí směs v bramborové kaši
Brokolicová polévka se sýrem a…
Burger s fat cat omáčkou
Těstoviny se sušenými rajčaty
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake