Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelný salát s křenem
Těstovinový salát Moravanka
Étonnant jablkový koláč
Těstoviny se špenátem a žampiony
Koláč s hroznovým vínem
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Měkké sušenky s čokoládou
Pomazánka z "vepřovky"
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek