Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Makrely na roštu
Hovězí námořnické maso
Sýrové pečivo
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Filety po italsku
Pikantní špenátové rolky
Koláč s hruškovým / jablečným…
Pečené kuřecí žaludky
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek