Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné papriky jinak
Šunková pomazánka - taťkova
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Sýrový dort II.
Zeleninový salát s kuřecím masem
Dýně s kořenovou zeleninou
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek