Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Náš domácí štrúdl
Zapečená růžičková kapusta podle…
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Játrové knedlíčky
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Boloňské tousty
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Smoothie z červené řepy
Výborný jahodový dort
Quiche s červenou řepou a sýrem
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami