Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zbojnické kotlety
Frankfurtská polévka II.
Škvarkové placky rodinné
Drobenkové muffiny s tvarohem
Vepřové maso v alobalu
Řezy s černým rybízem
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Boloňský guláš na zítra
Fazolové ragú se zeleninou
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek