Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízová bublanina s krémem
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Bramboráky sváteční
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Francouzské palačinky
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Česneková hlíva s těstovinami
Česneková krkovička na tymiánových…
Mámin ševcovský mls
Špagety ala carbonara
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka