Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč s jahodami
Tvarohový koláč s citronem
Bábovka s vaječným koňakem
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Kuřecí stehna po Řecku
Kotletky na leču
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Houskové knedlíky - pečené
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka