Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Valašská kyselica
Mražená káva
Cibulová polévka se sýrem
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Podmáslový chléb - moc dobrý
Piškotová roláda podle Lidušky
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Pikantní špenátové rolky
Zeleninový salát s lososem a…
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér