Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omáčka Guacamole
Listový závin se špenátem a…
Rebarborový dort II.
Domácí veka
Kuřecí směs s cuketou
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Maminčiny kuřecí závitky
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka