Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hermelínové brambory
Boloňské špagety po anglicku
Babiččin sádlový koláč
Zapékané masíčko se sýry
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Broskvové řezy II.
Panna Cotta s pomeranči
Holandské řízky s nivou
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake