Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jihočeské Kosmatice
Ledový salát se smetanou
Cibulové hovězí
Baklava s ořechy
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Banánové Margot řezy
Patizonová (kedlubnová) minutka
Adžika - zeleninová pasta
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek