Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Papriková krémová polévka
Rajčatová polévka
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Králíček na smetaně a hořčici
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Vietnamská polévka Pho Bo
Pomerančové mojito
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek