Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jednoduchá brokolicová polévka
Beránek ořechový
Bramborové šišky na slano
Zelňačka s klobásou
Meruňkový táč kynutý
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Čokoládové suflé
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Staročeská nádivka
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše