Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné krůtí stehno
Cibulová polévka se sýrem
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Švýcarské fondue
Květáková polévka + obalovaný květák
Bůčková roláda v alobalu
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Jablečné koláčky z listového těsta
Domácí čokoládové pralinky
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem