Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízový koláč IV.
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Hraběnčin rebarborový koláč
Hrachová, čočková, fazolová se…
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Česnečka pro labužníky
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek