Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kachna po staročesku
Třešňový koláč II.
Bůček pečený na zelí
Mrkvové řezy s ananasem
Levný houskový knedlík
Veganský indický sójový guláš
Borůvková bublanina
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Sýrová omáčka s těstovinami…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek