Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčkový ovocný koláč
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Závin z bramborového těsta
Cuketová polévka s hráškem a mátou
Rybí pomazánka od babičky
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek