Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborná omáčka na špagetky
Lesklá citronová poleva
Domácí Trdelník
Brokolice nebo květák na italský…
Kiwi smoothie
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Čokoládová buchta z cukety
Pečené vepřové koleno
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek