Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka s kakaem
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Koláč z podmáslí
Omáčka k těstovinám
Krémová vajíčková pomazánka
Špekové knedlíky s máslem
Okurkové smoothie
Rukolový salát s novými bramborami
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek