Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka ze zeleného hrášku
Vepřová játra na smetaně
Bramborové pusinky (1922)
Kuřecí koktejl
Česnekové řízky na smetaně
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Špagety se špenátem a sýrem
Zdravé lívance z ovesných vloček
Pečené kuře s čočkou beluga
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem