Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprová omáčka expres
Halušky s tvarohem
Růžičková kapusta
Trubičky
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Banánovo - čokoládové řezy
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
Bramborové knedlíky s vekou
Kýta v žampionové omáčce
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…