Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové plátky pana nadlesního
Šišky z bramborové kaše
Bílý chléb dokonalý
Americký hamburger z vyzrálého…
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Medová kuřecí stehýnka
Hlíva s přírodním masem - minutka
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Polévka z pečeného květáku
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami