Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďábelská pomazánka na topinky
Štafetky
Léčivý sirup z jitrocele
Blesková roláda s pudinkem
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Cuketa z trouby
Hřibová čalamáda tety Liduš
Kuře pečené na bramboráku
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…