Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Bochánek, který se vždy povede
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Kotlíkový guláš II.
Drážďanský špaldový chleba
Majonéza ze zakysané smetany
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Špaldové sušenky s čokoládou
Grilovaný řapíkatý celer
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem