Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Zmrzlinové sendviče
Maso na houbách babičky Aničky
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Koláčky ze 100% tuku
Fenyklový salát s pomerančem
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Karamelový koláč
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Polévka z pečeného květáku
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami