Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort od krtka
Zakryté hovězí plátky
Houby na kyselo bez zavařování
Růžičková kapusta
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Dort s čokoládovým krémem
Vajíčková pomazánka se sýrem
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem