Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí námořnické maso
Kuřecí roláda se špenátem
Brokolice s česnekem
Kuře s bramborami pečené v troubě
Bábovková roláda a la tvarohový…
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Ředkvičkový salát se šunkou
Těstoviny se žampiony ala pizza
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem