Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřový jazyk na česneku
Vynikající zmrzlinový pohár
Pečený losos
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Kuřecí prsíčka v tatarce
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Dukátové buchtičky "mňam"
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Pečená žebírka na zelenině
Chili con carne
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka