Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční nádivka
Krůtí vejmysl
Grilovaný losos v marinádě
Krůtí guláš s těstovinami
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Rukolový salát s novými bramborami
Grilovaný kuřecí kebab
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou