Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízový koláč II.
Jednoduchý chleba z kvasnic
Senzační řezy z velkého plechu
Veselá prošívaná deka
Panenky v parmském kabátku s…
Játrové knedlíčky mojí babičky
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Borůvkový dezertík I.
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger