Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Broskvový koláč z listového těsta
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Levné a chutné cibulové brambory
Slaný dort I
Plněná sekaná pečeně II.
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Anglická pečeně (Carvery)
Pikantní bramborový guláš
Nadýchaný piškotový dort
Fazolky nakyselo s vejci
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger